- det öppnas alltid nya dörrar.

2010-12-31 @ 01:02:44
helt slut, uppdaterar imorgon!









Are you afraid of being alone?
'Cause I am
I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight?
'Cause I am

:)


- jag har ingen kontroll, är det okej att spåra ur?

2010-12-28 @ 16:02:00

alltså skrattretande. :)
hur faaaaaaaaaaaaan kan man stå och säga så. fyfaaaaaaaaaaan vad arg jag är.





alwöeäjmgrkaehgkjhnegkajrhgkadfhgkjdghkjsdgvkaeljgflksdhfgklsjdhgkjslehgkjhazhdgvkjerhngkjaelrghkldjfsglksdjfg

jag älskar dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jag älskar honom, så sluta säga så. han kommer alltid vara en del av mig.
alla kan inte vara perfekta. :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

- a light in the dark

2010-12-28 @ 15:38:08
bomchickabom, slocknade vid fem halv 6 imorse. rethosta och dunderförkyld! jag diggare inte. så vaknade upp vid tio i behov av nässpray för att sedan slumra om igen, satte på min somna in lista på spotti och höll mina ögon slutna fram till 14.30. jag som lovade mig själv att inte vända på dygnet, dags att köpa sömnpiller så jag kan få min nattliga sömn. för vad gör jag nu? jag har sovit bort hela dagen? näe nu ska jag inte babbla mer. duschen och städ i rummet nästa! pussen



dina samtal får mig att bli knäsvag.
jag saknar dig verkligen

pap

- minnen som aldrig försviner

2010-12-28 @ 01:18:43


är så sjukt känslosam just nu. gråter och har mig!
lyssnar på låtar som en gång betytt nånting.
denna låt tillexempel. min gråtlåt! älskar den.

- oh baby baby i want you tonight

2010-12-28 @ 00:45:03

alltså fyfan vilken hemsk dag. allting bara rasar! det känns verkligen som att nedgångarna bara öser ner över mig, när ska uppgångarna komma? jag behöver energi för att kunna orka.

lite komiskt. satt precis och läste mitt inlägg innan! allting var susen och jag mådde bäst, nästan bad om lite lugn vardag. men som sagt allting bara vänder med en kick. det som hänt idag kunde gärna fått vara! men skitsamma jag bad ju om det.  ÖDET

nu till någonting bra, eller mindre bra?

både och faktiskt. har gått och blivit "sjuk" pratar som en kråka. inte helt okej! förutom allt skit som hänt idag har jag ätit kebab med min bästavän och bara myst. även kollat på världens bästa och finaste film - dear john ( jag vet att jag är efter ) sen nu på kvällskvisten vart ute på en långprommis med favorit jacke. så nu äre dags att krypa ner och nörda.

hejdå

 

- du släckte alla ljusen den natten

2010-12-26 @ 23:42:30

lite förvirrad och absolut inte läge för att sova själv i natt.
så jag rör mig hem till min sambo och bästa vän, världens bästa och allt det där var hon nu är.



zwiit driims, kissses

- we party like allstars

2010-12-26 @ 23:19:47
i år så firade
 vi som sagt inte jul på ett gammalt hedligt sätt, utan vi drog på en kryssning till mariehamn. & med handen på hjärtat, jag har aldrig haft en bättre jul. träffade nämligen helt underbara människor och samtidigt fick jag umgås med en del av min bästa familj. åh vad glad jag är, allting har varit så perfekt! Det känns som att det var en dröm. nej nu ska jag sluta skryta. hihi! Nu till gårdagen, hann i stortsätt bara komma hem innan tania kom hem till mig med vin och tvingade med mig ut. Vilket jag tackar henne djupt för! Fick träffa världens underbaraste. Aoutch vad saknad han har vart och kommer att vara. :-) nu är jag mätt på julen och alla bra dagar och glatt humör. Kroppen börjar även säga ifrån, så nu ska jag njuta av lovet och försöka tare lugnt några dagar innan nyår.

puss

nu bilder, inte i ordning! tagna tors,fre,lör! hih














bildbomb.

- and we start to say hello

2010-12-22 @ 22:58:26
okej nu till min dag.

Vi hade som sagt julavslutning idag i skolan, men det har aldrig varit någonting som lockar mig. En kass julshow med en bunt nötter som gör bort sig? oh no. Eller okej vissa är grymma, men väldigt få! Sen samling i klassrummet för att fika på tio minuter  för att sedan glida hem? inte någonting för mig. Så jag bestämde mig trött som jag var imorse (även sambo) att följa med mor mi in till stan för att handla julkläder och klappisar. Hur mysigt som helst, men bäst av allt var på elgiganten. Expediterna måste trott att vi var blåsta när vi flämgde runt där och försökte komma på vad en HDM kabel är. (Y)

Över till kvällen, jag har umgåts med min bästa familj wennerström/lindgren. Det har betått av klappar och god middag ( ugnsbakad mandelpotatis & oxfilé, samt glass m. varma hallon ) på oren svenska det knullade i munnen. :-) även en olyckad strykning eftersom att smarta jag inte förstod att man måste ha vatten i en ångstrykmaskin :$ nej nu ska jag sluta avslöja mina dåliga sidor och återgå till den otroligt roliga packningen.

puss igen



detta symboliserar mig och mi amor. jag kommer sakna dig
taniazamoranzorondo <3

- and i tell her everyday

2010-12-22 @ 20:52:54
det där med att skriva om varje dag vart ingen stor hit. så det strycker jag ett sträck över! det är julstress överallt och jag har äntligen hämtat hem min älskling. (alltså min kamera) har dock bara fotat mig själv än sålänge. hihi! nej men alltså nu tänkte jag börja packa tills imorgon, då jag min mor, min syster och min älskade mormor beger oss till mariehamn.

puss





vi hörs sen, chupalo

- i can´t shake it anymore

2010-12-15 @ 11:33:40
sprang till skolan för att ha hälsopedagogik, som höll på i 30 minuter. asväääärt!
sen gick jag och tania  hem till mormor och här sitter vi nu. och proppar i oss kakor. nej men nu måste jag sminka mig lite och slänga upp frissen i en toffs. vi hörs senare. puss och kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam




mi amor

- varför skulle jag inte vilja ha

2010-12-15 @ 00:30:39





jag är kär kär kär. ni måste förstå mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så jävla fina.

- no more time spend

2010-12-14 @ 23:03:00
en kväll som gått till spillo. eller kanske inte! haft kvalitétstid med min mormor. då vi har ätit god mat och en massa godis! har även träffat mich en snabbis och kramats lite. ok hello. hejdå godbye och allting sådant.

- 7, min bästa vän

2010-12-14 @ 18:41:44
haha gud vad detta inte håller. jag sitter nämligen inte så mycket vid datorn längre och om jag gör det är det bara någon minut! men nu ska jag ta och komma igen här va.

nu över till min bästa vän. det där med bästa vän vet jag inte fall jag är så inne på, jag har flera bästa vänner. och mina bästa vänner är dom jag anser att jag alltid kan prata med om precis allting och som alltid finns för en oavsett vad. så nu slänger jag upp bild på mina hjärtan! se och njut.















- 6, min dag

2010-12-12 @ 22:48:53
Igår hann jag inte skriva. orkade väl inte heller men ska nu berätta om min dag, började med alldeles för lite sömn och gick  upp runt halv åtta. Eller gick upp var väl att överdriva men låg vaken i min säng. Efter det så strosade jag runt här hemma och fixade mig för att sedan dra mig mot bussen in till nyköping, emma tog även sällskap med mig. Vi gick runt lite i nyköping och tog sedan en mc chicken junior för att sedan bakfulla och söta sätta oss på bussen till trosa, fick även sällskap av ellen baby. Väl framme i trosa så hoppade jag av vid trossen och mötte upp malin, vi drog oss sedan hem till bergvägen och tog det lugnt fram till halv 7 då vi och en massa andra folk beställde mat från greken. Efter maten började vi att heva i oss alkohol, med en ostabilgång så drog vi en taxi ner till fyren och festade på. En lyckad men sjukt kall kväll, då taxin var 30 min försen. Vi körde även "efterfest" hos malin, men någon vid namn carolina var sjukt påverkad så hon somnade med kläder i malins säng runt 4. Tack alla för en trevlig kväll!





eftersom att jag fortfarande inte har min kamera så blire lite torrt med bilder. hihi
men lyckades ta tre fulis bilder med mobilen igår iallafall. puss nu

- I CAN SEE YOUR UNDERWEAR FROM DOWN HERE

2010-12-10 @ 16:35:03

fredag, underbart!

hade endast gymnastik i skolan idag, vi hade styrka. otroligt jobbigt! eller inte. efter det tog jag mitt pick och pack och åkte hem. där det bjöds på lunch mummma! sen har jag sovit tills nu, ojoj inte bra alls. men ikväll ska jag dricka vin med min sambo men innan blire dusch och fixa sig, samt middag med mami,ola & tim. just´ja välkommen hem till min mami, hon har vart borta tre jävla weeks. men hejdå duschen väntar puss






- vad är kärlek?

2010-12-10 @ 16:24:44

För mig är kärlek en obeskrivlig känsla. 


kärlek är inte bara till ens pojk/flickvän. Kärlek är också till familjen/vänner,
kanske även till ett djur. Kärlek för mig är helt enkelt mina känslor för någon.


mer än så behöver jag faktiskt inte skriva. hih

kärlek till ett djur.
kasper


kärlek till en vän
camilla




jag är kär i kärleken

- my only hope

2010-12-09 @ 23:59:35
toppbloggarn ohja.

på senaste tiden har jag känt mig allmänt hängig och sovit bort hela dagarna. Självklart har jag varit i skolan men direkt när jag kommit hem har jag hoppat ner i sängen och sovit bort hela dagen, kvällen har bestått av att få i mig lite middag och plugga, sen förberett mig för att hoppa i sängs igen. Man kan ju tro att det är för att jag har fel kost eller för att jag är deprimerad osv. Men det känns ändå lite obehagligt att man själv inte kan känna efter vad det är som är fel. Så nu har jag bokat läkartid för att undersöka saken noggrannare. Kanske har diabetes who knows! nemen nu ska jag faktiskt dra mig mot sängen och försöka sova min skönhetssömn, brevid min syster.

kommer bli bättre med "nya bilder" lite senare. har nämligen kameran hos en vän.

puss och god natt




massa gammla bilder. goodtimes




4. vad jag har ätit idag

2010-12-09 @ 21:31:50

mm. kycklingsallad till lunch/middag. finns nog ingenting godare/fräschare, även väldigt mättande och energirikt.


 
sen en massa godis. det är inte min vecka denna vecka så mina systrar och dadi åkte och handla en massa.

murre på denna kväll, helt underbar hejdå

3. mina föräldrar

2010-12-07 @ 11:10:59

Jag vet inte om jag skulle kunna skriva om mina föräldrar under en och samma kategori eftersom att dom haft olika betydelse i mitt liv och lever på skilda håll. Kan iallafall säga att min mamma kommer alltid vara den bästa av mina föräldrar och ja det låter hemskt. men i vissas fall kan det vara så, min mamma har alltid funnits i min vardag till 100 procent. Då min pappa nu i många år bosatt sig i småland och inte alls är lika delaktig. Men han är fortfaranade min pappa och jag älskar honom det gör jag.

orkar inte säga nånting mer förutom att mina föräldrar är bäst.
och självklart älskar jag dom mer än allt annat,


en dag sen i know, hiih

2. min första kärlek

2010-12-07 @ 10:55:10

han träffade jag när jag precis hade flyttat till oxelösund, i mitten av åttan dvs. Jag tror att vi träffades genom en gemensam vän närmare bestämt danial, och jag hade under en kortare period "spannat in" hans kompis. Sen gick det ett tag och vi pratade lite på internet och flörtade en hel del. Jag började på hans skola och det var då det började, små pinsamma hälsningar och fniss, vi började prata allt mer och mer. Jag och mina tjejkompisar började sedan umgås med hans killkompisar och vi blev ett den 25 april 06. Eftersom att vi sedan hade samma umgänge så umgicks vi rätt mycket men det var ingenting som störde oss. Alla tradtitioner firade vi tillsammans och så fort vi skulle åka ifrån varandra även om det bara handla om någon dag så blev vi båda helt knäckta, eftersom att vi alltid annars var vana att ha varandra nära. Vet inte vad jag mer ska säga, vi hade väl våra fram och motgångar som alla andra, men med denna person var jag alltid trygg och kände mig alltid älskad utav. Men under gymnasietiden skiljdes vi sakta men säkert åt, han stannade kvar i oxelösund och jag drog mig upp till stockholm. Redan då började det knasstra, flyttade hem igen för att kunna " reparera skadan" men det var ingenting som funkade. Jag träffade just i detta läget en ny pojke som kom och betyda någonting enormt i mitt liv och lämnade då min pojkvän. Jag tror inte det var känslorna som svalnade till en början, jag tror bara att jag behövde spänning och lite nytt i min vardag. Min första kärlek varade i 20 månader.








1. presentera dig själv

2010-12-07 @ 00:13:05

jag avskyr att skriva om mig själv. så redan här spricker det!

impulsiv brutta med många fingrar med i spelet. älskar att sticka ut och vara galen! kör mitt egna race för det mesta, inte så populärt i andras ögon men som sagt jag är ingen sådan som bryr sig så mycket om vad andra tycker och tänker. jag älskar att umgås med mina vänner och med min familj. samt min hamster totto <3 nej skoja med det sista. men helt seriöst! ni vet väl själva hur jag är? för ärlig, skit rolig, världens bästa? jamen okej jag plingar ut nu. hejdå




- go girl

2010-12-06 @ 23:47:17
1. Presentera mig själv
2. Min första kärlek
3. Mina föräldrar
4. Detta åt jag idag
5. Vad är kärlek?
6. Min dag
7. Min bästa vän
8. Ett ögonblick
9. Min tro
10. Detta hade jag på mig idag
11. Mina syskon
12. I min handväska
13. Den här veckan
14. Ett sms
15. Mina drömmar
17. Min första kyss
18. Mitt favoritminne
19. Min favoritfödelsedag
20. Detta ångrar jag
21. Den här månaden
22. Det här upprör mig
23. Det här får mig att må bättre
24. Det här får mig att gråta
25. En första
26. Mina rädslor
27. Min favoritplats
28. Detta saknar jag
29. Mina ambititioner
30. Ett sista ögonblick

jag vet inte riktigt om jag kommer klara av att skriva alla punkter. men kan alltid göra ett försök! kan ju vara lite intressant att läsa. eller inte. men har man ingenting bättre för sig så funkar det alltid. tjing

- folk vänder sig om, för hennes panna är så blek och näsan är sne

2010-12-06 @ 23:40:37




en dag i oklarhet, en dag då varenda minut gått i spillo.

- nu kan det vara försent att säga som det är

2010-12-06 @ 22:47:36
vill jag ha dig som jag hade dig förut?


jag börjar tvivla allt mer och mer på nuet

- you are my candy darling, oh my candy darling

2010-12-05 @ 17:31:01



har vart hundvakt åt älsklings kasper.
så fin jag vet




- så vit och så fin

2010-12-05 @ 14:47:54
hela helgen har varit katastrofal, eller inte
nej men fredagen var mysig faktiskt, jag är nöjd. det blev fika med soul, införskaffning av nya skor med mormor och mys hemma hos tess innan vi drog oss vidare till tellus där vi även mötte upp mi amor. Och lördagen bestod av massa donken food, mysiga människor och en massa gotti gott. däckade i min säng runt fyra. Nu är det söndag och jag har nästan precis vaknat. har hunnit hämta upp kasper och vart på en promenad nu är det bara städ,plugg och dusch som återstår. hörs senare! ciao


- frågor man inte har svar på

2010-12-03 @ 14:03:50
emil skrev förut,

vad är målet i ditt liv?

visst var det kanske inte ens över seriös fråga. men jag började tänka efter lite, och kom på att jag vekrligen inte kan svara på rakarm. visst finns det en hel del saker jag vill/ska göra men verkligen inga mål sådär. Låter lite hemskt, men jag vill liksom inte ha mål nu. jag vill kunna göra det jag känner för tills den dagen jag verkligen vet vad jag vill, för att leva med för mycket press på sig själv skulle jag aldrig klara.

haha. puss

- och snön yrar som mitt huvud gör när du inte är i min närhet

2010-12-03 @ 13:53:22


-

2010-12-03 @ 13:46:02
http://chloeschuterman.chic.se/

Flickan är tolv år och redan sjukt insatt i modevärlden och mycket annat som en vanlig tolvåring inte är, 
Hon har en nystartad blogg och jag är redan helt förälskad. Så in och läs med er!


bild lånad av rodeo.net

- i had the time of my life

2010-12-03 @ 12:24:50
inte sugen på att skriva just för tillfället. men det kommer väl!
idag är det fredag vilket känns hur skönt som helst, har dock inte vart i skolan idag! busig som jag är. nej men var helt död igår mådde inte bra alls, så därför blev det en hemma dag. nej nu måste jag hoppa in i duschen, ska nämligen åka in till stan och möta upp soulmate och ta en fika. ska bli skönt att träffa henne igen! men puss nu



<3