skola

2008-08-25 @ 15:10:58
idag var det som sagt första skoldagen, det kändes väl ganska bra, eftersom att jag fyller år imorgon samtidigt som jag ligger och steker på beachen i grekland. blir borta i åtta hela dagar, sjukt skönt må jag säga.
min sista helg innan plugget var great, det blev innebandy,och parta gärnet, & självklart typ en festival på borggården. idag har min dag bestått av tidig uppgång och skola i två ynka timmar, sen hem öppna paket och städa rummet. fick en ny ip0000000d, jag är överlycklig. den är grön & fin. sen blidde det lite små stuffffs. av familjen dårååå. ikväll blir det äta och sedan kommer philip hoppas jag, sen drar viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.


familjen wennerström, grekland 08 kan det bli bättre? åh i love my family.



 maty, jag, cämi


jag & camilla på g till filip.


jess,cäm,alex,jag & gadd

nu blire fixa sig, puss och ha det bra i kalla regniga sverige!
/ carolina

festival fredag i nyköping

2008-08-22 @ 13:27:22
jo men då är det festival i vårat lilla samhälle nyköping ikväll och imorgon, då alla ungdomar beger sig till borggården och kollar/yssnar på artister och träffa sina vänner. det låter inte roligt, men jag vet att det är roligt, eller förra året vare great. fast det beror väl på från person till person.
jahappsi, innan det blir det hem till matilda, och det ska bli himla skönt, hoppas robban kommer förbi också, för han saknar vi. jajamensan! nej men som sagt, efter allt som hänt så hoppas jag att jag ska kunna få en toppen kväll i nyköping, bara förtränga allt skit som hänt! skulle ätit med philip innan också, men eftersom att han skulle åka till södertälje och shoppa först så får vi se om det hinns med, det kommer ju trots allt en dag imorgon också. satt det är ingen panik!
nej nu ska jag fixa mitt korta hår, & lägga en make uppp.


sommaren är kort, för kort.
kisses / carulina.

inte tid.

2008-08-22 @ 11:53:29
men precis jag har verkligen inte haft tid för bloggen på ett tag! det är så grymt mycket som häder just nu. plus att det är skola på måndag, men det skadar ju ej eftersom att på tisdag drar jag. ska bli grymt jävla skönt, tro mig.
idag blire hem till maty sen blire party, :)


förlåt, allt är mitt fel!

i need another day

2008-08-15 @ 14:37:28

kvällen i trosa blev väldigt lyckad, tack allesammans. speciellt tack till johanna norin.
det blev klättra,krypa,ducka & hoppa. ohja vi är så bra. mörkrädda är vi på köpet. nej men verkligen ett stort tack. övernattning hos maryparysötfia, du är mycket bra gullis :*
det blev upp tidigt eftersom att maria skulle sälja glass, eller jobba som man kanske säger.

satte mig på 09.33 bussen och mötte sedan upp mor min i stan för att ta en fika & köpa lite hårprodukter, som sagt mitt hår needs näring just nu, hehe.
hem fixa sig för att sedan dra sig in mot nyköping igen för att tillbringa min kväll hos matilda, med trevligt sällskap som bestod av,emmy,anton och robert.
så mycket skratt & prat, och så himla mysigt. måste göras om!
sen har jag kommit på att anton är otroligt rolig.
jag har sagt tack och jag säger det igen, tack så himla mycket för en kanon kväll mina kära vänner. ni är great!

seg på att ladda upp bilder så det kommer senare, och då får ni er ett gått skratt vill jag lova.
pussadios.
/CAROLINA

härfärgning på g

2008-08-13 @ 20:04:14
men jag lovar er, inte på mig, h3h3.
mötte upp maria vid trossen, köpte lite mat och gottgott. eftersom att vi bestämde måltid så blev det grillad kyckling med pommes och bea, väldigt smakrikt. yohanna & jossan följde även med hem till mary. det blev lite prat och bara ta´t lugnt. och nu har jag som sagt precis färgat sötans hår, blonda slingor. kommer bli så fajnt! kvällen bestär av roligheter hoppas jag, tror vi ska dela våran kväll med joss,yoe,marty,joh.
ha en trevligt kväll alla kära läsare för det ska jag ha!


puss på er
/ rogger is back

ett sms kan rädda ens dag.

2008-08-13 @ 12:40:26
igår blev det först att träffa matilda thorén, vi pratade och bara tog det allmänt lugnt, vi beställde även hem god mat från rhodos. kanon gott! satte oss sedan på bussen till rosenkälla och hälsade på viktor. trevligt trevligt! sedan hämtade hennes mamma upp oss eftersom att det spöregnade hade vi ingen som helst lust att knalla ner på stan. kvällen tillbringade jag med matilda engdahl, det blev tända ljus och te, vilket jag tyckte var himla mysigt. vi låg och pratade i stort sätt hela kvällen, lite film blev det också, men den sög rent utsagt.
imorse satte jag mig på 10.33 bussen då matilda började jobba, så det blev tidig uppgång en dag till, nu börjar jag komma in i det här med att gå upp tidigt, positivt/negativt?
det var iallafall tur att jag tog tidiga bussen hem eftersom att jag sedan förmodligen ska till trosa och besöka min söta maria hellstrand.
nej nu kallar plattången,


kisses and hugs
/ caru

fall in love

2008-08-12 @ 12:06:04
chris brown dunkar jag hårt i hörlurarna/högtalarna. han är min gud om dagarna. så himla vacker min lilla pudding.
jag är väldigt dålig på att uppdatera men liksom, ah my choice eller?
igår tillrbingade jag min dag med emmy, vilket jag tyckte var väldigt trevligt,det blev långpromenader och väldigt mycket socialt prat, sedan på kvällen kom andreas och rasmus på besök, det blev att kolla på skräckis vilket innebär, kissa i brallan, nej men läskigt åh vad läskigt. juste glömde nämna vilken film det var, det var nämligen strandvaskaren.
våra trevliga sällskap åkte hem vid sisådär tre, då jag och emmy tog med oss brödrosten och gick upp på rummet och rostade oss lite smörgåsar och kröp ner i sängen för att kolla på dr.mugg åh, jag är kär i han. han är så snigg.
somnade runt fyra och skulle upp sju, smart brudarna försover sig självklart och vaknar tjugo minuter innan bussen, dvs tio i åtta. klä på sig sätta sig i bilen och bli nerskjutsade till stationen, typ snark på bussen vill jag lova. slocknade nästan direkt. väl inne i nyköping vare ju klippning, hm det där med klippning har jag faktiskt aldrig gillat, inte denna gång heller. nu har jag page och no kommentaros.
tänkte lägga in lite bilder på min nya frisyr lite senare när jag känner mig redo.


5 days med idag, känns bra riktigt bra!
även 15 days tills jag fyller sjutton&även far till greece.


jag är lycklig utan dig? eller är det en inbillning bara för att glömma dig...

hjärtekross

2008-08-10 @ 12:43:55

det gör ont i hjärtat att mitt hår ser ut såhär, jag vill ha mitt hår. ge mig mitt hår.
idag skulle jag åkt till gnesta men det blir nog en diss till det, för jag ser ut som
satan själv.

åh

2008-08-10 @ 01:14:00
trevlig kväll igår hos maty, förutom att jag för första gången fick i mig lite för mycket sprit och mådde väldigt dålig! jag däckade i köket vid åtta och vakande sisådär runt elva kanske. jamen visst någon gång måste vara första gången, och sista vill jag lova. Fick även för mig den kvällen att blondera håret, dum som jag är.
nu har jag inget hår kvar, hårförlängning taaaaaaaaack. fyfan så jag ser ut, och jag vet inte vad jag ska göra heller, kan inte gå ut eller någonting. men go go go go stupid blondie.
förövrigt har jag bara vart hemma idag och tagit det lugnt med familjen och plus att vi haft gäster som är påväg hemåt nu tror jag, god god middag har jag också fått i mig. nu tänkte jag krypa ner ensam i min säng, och bara vara ledsen, kanske sända några söta sms också.



jag saknar dig något otroligt, det gör så grymt ont inom mig!
<3

1

2008-08-07 @ 01:34:12
nu sitter jag här, tänkte sova men det räckte att jag la mig i sängen så började tårarna sakta rinna ner för mina kinder. satte mig såklart vid datorn igen, så himla tråkigt men vad gör man! jag är verkligen så trött på allt, ska bli skönt att kanske dra sig mot mullsjö den trettonde. sen ska jag väl till  trosa dom närmaste dagarna också, med tanke på det får jag inte glömma brudis kväll hos maty,måste verkligen hålla igång med allt möjligt för att slippa att må som jag gör. men kanske är värd att må såhär.nu har jag lust att ringa sjukan eller något jävla psyke och be dom skriva ut lite sömnpiller. åh vad jag inte orkar mer. snälla take me away from this.





/ ?

just shut up..

2008-08-07 @ 00:07:12
jag vet inte vart jag ska börja eller sluta. vet inte ens varför jag skriver, men nu har jag en väldigt stor sorg inom mig, jag har ont i hela kroppen och vill helst bara försvinna. tårarna flödar, huvudet dunkar av tankar och trötthet. jag vill ha dig nära, jag har sagt det förr och säger det igen, utan dig går det inte, det gör inte det. du är den som alltid finns där, den som får mig att må bra, du har alltid dina armar öppna för mig och låter mig alltid värmas av den.utan dig vet jag inte ritktigt vad jag skulle ta mig till, du har funnits för mig natt som dag, dag som natt det här senaste halvåret och utan dig, alltså jag vet inte vad, det skulle kännas som om jag förlorade en del av mig. åh att kärlek ska vara så svårt. jag önskade jag bara kunde knäppa med fingrarna och få min dröm i uppfylese. att bara få skryta om att du är min pojkvän, och hur lycklig jag är med dig. 
liksom låt mig vara lika lycklig som jag var den dagen du blev min, jag bar alltid ett stort leende i skolan hur mycket jag än hatade det, hade mitt leende på läpparna hur arg jag än var, bara för att visa dig hur mycket du betydde för mig, hur mycket jag ville dela allt med dig.
men inget blir som man tänkt sig, och nu är det som det är. och jag är så grymt ledsen för allt dumt jag gjort, det känns som att jag är det stora problemet. förlåt.
men hur det än blir så kommer jag alltid tycka lika mycket om dig. du är underbar hjärtat.



förövrigt så vill jag tacka matilda för en mysig kväll, puss på dig hjärtat.

/ carolina josefine

och nu då

2008-08-06 @ 20:07:28
okej, jag var jätte onykter när jag skrev förra inlägget, pina pina.
men som sagt ärligast onykter.

idag har jag tagit farväl av isabelle & philip. det var hårt, även om dom bara ska vara bort tio dagar, eller alltså för mig är tio dagar väldigt väldigt länge men det är bara att bita ihop och sakna dom massor kommer jag göra.
men när dom kommer hem blire kalas kul, isabelle och jag ska nämligen till stockholm och shoppa, sedan äta middag med våra mammisar ute på någon resturang, sen blire att fira min födelsedag i stockholm då vi ska till en fotograf och ta en massa snyggis bilder. jag bara längtar! åk fort och kom hem ännu fortare. :*

jag vill inte ta ett sista farväl av dig, jag vill dela allt med dig hjärtat.
det är ett stort beslut, men vad du än bestämmer dig för att göra, så kommer jag
vara din vän. även hur hårt det än kommer att vara så kommer jag alltid stå vid din sida,
efter allt vi gått igenom.
men som sagt, jag är redo att ge dig mitt hjärta, dela med mig av mitt liv och vara lycklig med dig.
jag gråter varje minut, varje dag & vecka för att jag är rädd att förlora dig.
men nu är det väl bara att hålla tummarna (?) och få hoppas på det bästa när du kommer hem.
snälla snälla, be mine.



/ ?

myskvällfifan

2008-08-04 @ 22:08:55
jamen visst sörni, hichi kom htisi och vi myste och spela gutiar hero. jag ägde som vanligt '(a).
snart ska jag sova vill jag lova, sjukt jävla trött.



hjörtat, du är allt för mig ich jag menar det verkligen. jag vill att det ska bli vi, det skulle vara så himla fantastiskt, tänk dig bara du och jag. bara vi och inga anrda. snälkka ge det en chans bara, snälla hjärtat, jag är så kär och utan dig funkar ingenitng, och de tär emd handen på hjåärtaty.
7 januari, då,nu & för alltid. jag vill spola tillbaka tiden till då, och bara vara din.
älskliing du vet inte hur ledsen jag är :'( åååååh.
du är mitt hjörta som sagt.

<3
/ caroolina

karneval

2008-08-04 @ 17:00:07

helgen var kalas bra, det var kanon och jag fick tillbringa min tid med nära & kära. ni är grymt bra, speciellt isabelle hjärtat! orkar inte ta allt i detalj, men helgen bestod av party party party. <3 tack alla.
på torsdag åker isabelle till spanien och jag kommer inte träffa henne på tio jävla dagar, det känns helt förfärligt, kommer gråta floder. jag längtar bara tills du åker så du kommer hem snabbare.
ikväll skulle p ha kommit hit men det blev ju som det blev med det. så jag ska ha en mys kväll med mig själv, känns inte så trevligt.
härliga pic´s från helgen kommer väl någon gång i framtiden vill jag tro.


pussi
/ lina

fredagskul

2008-08-01 @ 11:55:36
när man var liten var det bara godis och barnprogram som gjorde helgen värd.
nu är det parta och umgås med vänner!
så nu har jag precis packat min baggie, och högtalarna har jag med vill jag lova. nu äre dunka musik för resten av kvällen. ha en riktigt bra kväll för det ska jag.

kyss