i´m so lost

2009-01-31 @ 16:37:02

tears...






nu åker jag ner på stan och hämtar e.d, sen drar vi förbi maty! sen blire kirra allt inför kvällen som för övrigt kommer bli så bra! skriver mer sedan,
nås på luren.


í´m so lost whitout you

just stand by me,

2009-01-31 @ 16:19:47
nothing is impossible when i have you by my side. nothing is cold, everything is so warm. i feel so safe, when i have you by my side.


jag vet inte vad det är med mig just nu, jag bara sårar andra och bråkar med allt och alla för minsta lilla. jag är verkligen inte på humör för någonting. jag vill ha någonting att kämpa för, någon att kämpa för. men hur, och vart ska jag få den känslan ifrån. vem kan ge mig den. åh
förlåt, förlåt verkligen..




you maked me stronger. our love felt so beautiful.



förlåt. ta åt er! jag älskar er verkligen.

älskade fredag,

2009-01-31 @ 14:08:05
och min älskade fredag kom tillslut. började dagen med att jobba!  vi hade fyra ungar den dagen,så himla skönt må jag lova. sen kom freddan så hade vi möte på min arbetsplats, och det gick bra som rinande vatten.
efter jobbet drog jag mig hem, mamma hade köpt klein trosor & foundation till mig. love her, oh yes i do. she´s the best.
sen fixade jag mig i ordning och hela familjen åkte in till nyköping och käkade pizza. sedan återlände jag till julia welin & sara johansson. vi satt hos julias pojkvän och hade allmänt mysigt. senare drog vi till stenkulla på partaj. vi tvekade lite till en början, men det var najs. avslutade min kväll hos calle! tack för en grym fredag.
och lördags morgonen har bestått av illamåenden och mys hos mormor.
jag lagade middag åt oss nyss, ur gott. så nu ska jag fixa till mig och vänta på att kära emmy ska sluta.

jag & älskling ikväll, så jag har längtat. <3


my feelings for you are totaly gone, eller är det inbillning?



smek på er

CW

2009-01-28 @ 23:01:48


såhär mår jag nu. så nu vill jag bara att tiden ska gå fort, så att det blir v.7 för då packar jag mina väskor och drar mig mot bättre städer. som typ göteborg,till bättre människor som typ milla svensson. nej nu blir det sova för att stiga upp sju imorn! wey. lislis på kvällskvisten. det ska bli underbart. see ya bitches

grym helg!

2009-01-28 @ 22:19:42
eftersom att jag är så himla trög, så kommer min helg upp på bilder här!

fredag, började med att träffa philip. sen kom isabelle hit. det blev shopping & party






okej, jag vet att sista bilden är suddig, men det lovar jag er att det var kvällen också.
det där var min fredag! & min lördag bestod av sjuk tid med min emmy danielsson.avslutade den i södertälje iallafall. tidigt på söndagen drog jag till familjen auru. myskväll + kolla innebandy match.

jalla bye

upp med handen,

2009-01-28 @ 18:04:24
jag suger. i know! men jag orkar inte blogga när jag börjar vid sex och slutar fem sex varje dag. jag är helt slut, så när man kommer hem äre bara att äta middag och sedan krypa till sängs och kolla lite tv. bara mysa helt enkelt!
& igår slapp jag göra det själv. philip & jag bestämde oss för att ses, så han kom hem till mig igår efter skolan.  det blev middag med hela familjen, grekiskt åt vi. tur att det bjöds på det. "phls favorit" men själv tyckte jag mer om efterrätten. sen blev det att köpa godis & hem till sängen och bara dega framför teven. mysig kväll iallafall.
sovmorgon fick jag imorse också, mumsi 09.30. & det har vart grymt lugnt idag, med ca 6 barn hela dagen.

snart kommer jag ladda upp tjusiga pic´s från helgen.  osv


ALLA NI SOM HAR LEGAT MED ETT SKÅP KOM IGEN, ALLA NI SOM HAR LEGAT MED ETT SKÅP UPP MED HANDEN



9/2 <3 då kommer jag

oh man,

2009-01-26 @ 16:43:05
uppdatering har vart hemsk. men nu väntar jag bara på bilder från isabelle auru! dom kommer väl någon gång under dagen, då tänkte jag även skriva vad min helg bestått av och bjuda på lite härliga bilder som sagt! vaknade iallafall upp i trosa imorse, blev att stiga upp tjugo i fem för att ta 05.20 bussen hem till kära nypan. så himmelskt trött, och är det fortfarande. skönt att dagen på jobbet gick fort. 07.45-16.00!
idag ska jag städa mitt rum+garderob. sen blire en löpar runda.

& till alla er som håller på och frågar hela tiden om det är någonting mellan mig och philip ska få ett ärligt svar här just precis nu : nej, det tog slut för två månader sedan av massa olika orsaker. vi är nu bara jätte bra vänner och tycker om att umgås. och bara för att man umgås betyder det inte att man är tillsammans vad jag vet! såååå. skönt att få det sagt & från och med nu hoppas jag alla förstår att man fortfarande kan umgås fast man inte är tillsammans. slut tjatat om det nu va.

städningen ropar, smek

dåligt.

2009-01-25 @ 00:18:06

åh vad jag känner mig dålig. men uppdatering av bloggen kommer imorn!

nu ska jag krypa ner i sängen med björnen och dräggla lite på kuddarna.



smek

fredag, så jag har längtat

2009-01-23 @ 13:46:45
eftersom att jag vet att min mor läser min blogg så tänkte jag be om ursäkt till henne. en stor ursäkt! you know i love you anyway.
ahopp, ingen apu eftersom att jag redan ligger på massa plus timmar. himla skönt!
hinner tyvärr inte blogga nu ska nämligen ner till stan & möta upp isabelle min pärla.

ciao

skrattretande ,

2009-01-22 @ 17:18:35
alltså ååååh. någon ligger ju på the biggest minus i mina fakking ögon............................ arggggggggggggggggggggggg






fakk ävriting.
godis / vilda


smek

otroligt smart som vanligt,

2009-01-22 @ 16:20:11
hey sugababys. idag vare jobb mellan 07.45 - 14.00! men idag vare inte som alla andra dagar. vet inte varför och sådär. men mådde inte på topp bara. det gick ingen bra buss hem vid två så carolina var duktig och tog sig en promenad hem, och helt överraskad när jag kom hem och kollade på klockan. det hade tatt femton minuter att gå hem från sunda. helt sjukt men så himla sant. så jag var lycklig i några minuter. & nu är deppet tillbaka. hallå? jag orkar inte. ge mig imorn, för då får jag äta gott,shoppa & träffa min kära isabelle vilket jag har längtat efter.


just nu är allt katastrofalt. men hallå, det är mitt fel. mitt mitt mitt mitt fel

sorjlijt.

2009-01-21 @ 23:21:56

ååååååååh. det är nog få som förstår det roliga med rubriken. få vill säga emmy! uh baby, du ska bara veta hur tråkigt det är att vara utan dig! jag & emmy har liksom APU - platser på våra hemorter dvs hon i gnesta och jag i oxelösund. alltså vi har ju ingen chans att hinna ses på vardagarna. vilket jag tycker är hemskt!
sen skulle jag vilja säga att mitt liv är sorjljit just nu.
ge mig emmy så jag kan få mig ett gott skratt

puss

2009-01-21 @ 22:15:18
jag kan inte förklara min vackra underbara att jag måste gå...
dina ögons forna glans går inte att finna någonstans, men tyvärr jag måste gå
våran förälskelse blev förkort, ja på tok för kort. men jag måste gå, jag måste gå


/ cjw

jag är alltid naken var min sista mening,

2009-01-21 @ 21:06:58

pust, hade sovmorgon till klockan 08.00, började dock klockan 09.30 men det måste ju finnas en buss som passar så att jag kommer i tid vilket är himla viktigt för mig. jag menar man måste ju visa stort intresse för att få bra omdömmen osv osv. min dag har ändå vart himla skön, det var samling när jag kom sen blev det ut i kylan och gunga mina små yngel, alltid lika roligt. det blev lunch och det bjöds på pasta med skinksås, och okej NOTERA NU ALLA, jag carolina josefine wennerström tyckte maten var utsökt. och jag lover er gott folk det är inte ofta ni får läsa/höra mig säga att någon skol/dagis mat är okej. var stolt över mig! sen tog jag min 30 minuters rast som vanligt. pratade med adam under den promenaden, vi sa inte mycket förutom att han skröt att han redan hade slutat & att han för en gångs skull hade gått upp i tid och gått på 1:a lektionen, stort grattis. visserligen tror jag han ej hade gått på den om inte jag hotat honom. hihi. men det vare väl värt antar jag. betyg är ju trots allt betyg. good work adam! sen vare inne hela dagen lång. orkar inte ta något i detalj.
känner att detta inlägg var grymt tråkigt och ointressant. men ibland kan det vara skönt att gå nerskrivet vad man sysslat med under dagen.
ska väl få med att jag var med vilda nu på kvällen, bara vart ute och gått + andra avenyn som vanligt.
mamma ropar nu, ska väl se om det var något viktigt.
antar att det hennes menning kommer lyda ungefär såhär : noppa mina ögonbryn. hrmf..

okej, jag lovar er. snart kommer ett lite intressantare blogg inlägg. eller åtminstone inte så långt,tråkigt,ointressant som detta.


cya. kyss

tisdagen förbi paserad,

2009-01-20 @ 22:19:07
jaha och då var ännu en tisdag i mitt liv avklarad.
himla skön dag, var nyss på en promenad med vilda & nu blire digestive och pepsi i sängen med tända ljus & andra avenyn! saknar min baby i sängen också, men det är ju som det är. hoppas han kommer hit snart och myser med mig lite.  ahjustja mina telefontider tar vi imorn för nu ska jag få mig lite sömn osv.

sleep tight bithces,

alrighty.

2009-01-20 @ 19:47:37
                                        
                                            can everything just be ok, i don´t want to play this game anymore.

ingen rubrik

2009-01-20 @ 18:26:08
dagens humör : trött & irriterad på det mesta. lite deppig på det va!

dagens borde : jag borde träna, men jag är sjuk satt sängen och massa honungs te som gäller.

dagens frisyr : mitt bena med två små inbakade flätor längs sidan och sen klämma bak till.

dagens smink : puder,

dagens klädsel : leggins "twilfit" , linne "h&m" , tunika "ginatricot".

dagens planer : träffa tilda, och gå en riktig lång prommis. även fetta i soffan

dagens saknad : jag saknar, alla mina babes & josefine såklarre.

dagens bästa : arviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid<3

dagens sämsta :
vädret måste jag få klaga på, och min nedrans förkylning

dagens köp : ingenting än så länge.

dagens godis : baby,

dagens låt : hallelujah

depppppppppppp

2009-01-20 @ 17:29:56
                                        
goodbye my lover, goodbye my friend. you have been the one, you have been the one for me.

uuh,

2009-01-20 @ 16:46:40

efter ett himla dåligt humör igår så vaknade jag upp med lite bättre idag. klev upp runt sju och fixade mig för att sedan dra mig mot jobbet, idag jobbade jag från 7.45 - 16.00! på lunchrasten var jag ute och tog mig en 30 minuters promenad som vanligt. då tänkte jag på allt mellan himmel & jord. främst så tänkte jag på hur himla beroende jag är av min mobil. & ja det får låta hur töntigt det vill. men från och med imorgon så tänker jag ha på min mobil under vissa tider. vilka tider länkar jag upp här lite senare.
men iallafall, skön dag på jobbet det gick fort och allt gick som det skulle. nu har jag precis kommit hem och ätit middag har jag också hunnit med. Hade även tänkt att träna idag, men såklart är jag fortfarande genom förkyld vilket inte var så roligt. men det är bara att vila så är jag snart på fötterna igen.
ska även träffa matilda ikväll,


goa tv program under kvällen
- sex and the city 19.30 , 3 an
- andra avenyn     21.00 , 1an

words

2009-01-19 @ 21:46:51
helgen har vart grymt bra, den har tillbringats i gnesta och södertälje.
stort tack till er som medverkade. har som sagt vart krasslig hela helgen så det har vart att chilla järnet.
jag är inte sugen på att göra nånting just nu. därför tänbker jag inte blogga heller. bara detta pissiga inlägg!






SANNING ELLER LÖGN?
allting kommer gå itu

hihih

2009-01-14 @ 23:23:06
jag vet att det är mitt tredje inlägg.
men jag ville bjussa på lite bilder jag hitta på laptopisen!
njut bitches.



goa bilder, ohja. dem är as fula. men datorn bjuder sörni

everything we had is gone

2009-01-14 @ 20:36:52
whyyyyyyyyyy do you always do this to me,




förövrigt var träningen greaters. imorn är det träning igen. känns grymt skönt måste jag få påpeka. nej nu blir det att hoppa in i duschen & sedan lägga sig framför televisionen! jag tror det var nånting jag ville se. sen ska jag självklart ringa adam och emmy, adam den glidarn har vart i tandådalen i cirka en vecka, han har skickat en grymt härlig bild från backen. är inte ett dugg avis när jag sitter där på min apu. nej nej hur kan någon tro det.
nu siktar vi även mot

-  7 februari träffa tranås grabbsen
- 30 januari idre till filip österlund
- 2 resor till göteborg&milla under feb/mars.
- milla kommer på påsklovet.
- sen längtar jag SJÄLVKLART tills på fredag då jag får träffa min emmy.

you will see

2009-01-14 @ 16:47:01
tjohejhopp.
igår kväll så blev det att dra sig in till nyköping och träffa en massa killar.
det var grymt! skänt att få skratta lite. har vart så deppigt under den senaste tiden faktist!
blev en tidig morgon, började nämligen kvart i åtta.
om jag ska vara helt ärlig börjar jag gilla mitt jobb. eller alltså det duger!
skulle vara mycket bättre om emmy jobbade på samma dagis. men livet
kan inte alltid vara precis likadant som man vill. eller rättare sagt man kan inte
alltid få som man vill. tror det passade lite bättre!
ahopp, min dag tog slut vid tio i tre som vanligt,  gav a en hejdå puss
och kilade mot bussen lite halvt stressad. men hallå? varför stressade jag.
det är ju onsdag, vilket innebär att bussen är grymt försenad. men idag var det ju
BARA 30 mínuter. någon blev ju en isbit. jag ogillar verkligen bussar nu mera.
nu är jag hemma och typ är grymt cool. bara hänger vid datooooooorn.

snart är det träning som gäller, hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja.



jag saknar dina läppar emot mina, din kropp emot min. att få somna in på din arm!
/ CJW

,

2009-01-12 @ 23:03:00

cause i´m trying so hard to hide all these feelings inside.
men nu går det inte längre, jag bryter ihop. jag vill vara starkare än jag är,
jag försöker verkligen. men tillslut går det inte längre. allt tar stopp och tårarna
tar över. jag hatar mig själv för det här! hur vågar jag, mottot har alltid vart " be
a strong man" men nurå. åååh dumma carolina.
ah jag ersätter min sorg med att träna just nu iallafall. tisdag onsdag torsdag söndag.
heja heja heja!
inte nog med det, jag får ej äta skräp mat mer en 1 gång i månaden,
godis glass osv. endast
lördagar. go carolina!
mitt nya liv ska bli great, nu gällerr bara att klättra upp för den branta
bergstoppen och försöka
att inte trilla ner.


smek / CJW



 

mi amor

2009-01-12 @ 21:23:55




två bilder på mig & isabelle från helgen, en utav våra promenader. mycket fina, jo tack höhö:*

hola babes,

2009-01-12 @ 20:31:05

drog som sagt till isabelle auru i lördags, jag hoppade av bussen i vagnhärad för isabelle var redan i hedeby och kollade 92:ornas match. så där bosatte vi oss fram tills klockan var sex. då var det hem & käka som gällde. vi gick även en promenad med hundarna i två timmar, så grymt skönt att rensa hjärnan. så skönt att kunna få prata ut om allt & ingenting. isabelle du är grymt bra, aldrig utan dig.
under vår långa promenad fick jag även väldigt söta sms av p. allt kändes så grymt skönt, det kändes som att börjar komma på spåren igen. det bara pirrade i magen.
när vi kom hem så vare bara dega, och äta gotti. satte även på en dålig film som vi fort avslutade.
det blev ut och posa framför kameran på kvällskvisten.
då mötte vi även på p & några grabbar dom skulle hem till auru så då drog vi hem vi med.
söndagen blev det bara chill hos fam.auru! mums...


du lovade mig, du lovade andra i din omgivning också. alla ord du sagt till mig är det falskt? du vill att jag ska tro dig, men i detta läget är det inte det lättaste ska jag säga dig. jag ska göra mitt bästa. men varje gång jag tänker på dig så kommer det du gjorde upp i huvudet. jag tänker så mycket på det att jag får huvudvärk.
du säger att du vill att alls ska vara som förr, kom igen och gör det som förr då.

i can feel you baby

2009-01-10 @ 00:34:35

gårdagen spenderade jag med några av dom bästa,
det vill säga emmy danielsson,philip auru & linus ekstrand.
mycket bra personer det där.
det började med att vi käkade middag, "kebab" hi.
sen la vi oss i soffan och inväntade linus.
när han kom hade han med sig godsaker, han kan verkligen läsa folks tankar.
jomen det gottiset tackar vi för. det blev att mysa i soffan framför sex and the city hela
kvällen, massa skratt & mys på det. fjonkan och jag var sängliggandes vi tre,
medans dom andra höll på i full rulle fram tills klockan sex eller nånting.

dom åkte hem skapligt , runt två eller nånting då jag & emmy lagade middag,
det var hemma gjord potatismos med ungsfalukorv som stod på schemat.
mycket gott.
men om jag ska vara ärlig har vi knappt klivit ur sängen eftersom att vi fastnat
för sex and the city boxen, så nu gott folk ska jag ta min morgondusch jag inte
hunnit med ännu.
i love my brush empy, <3


det är så svårt att komma på spåret igen, du gör mig helt förvirrad. jag vet varken in eller ut.
go on, eller va



imorn blire innebandy med denna sötpulla :*
/CJW

look for a new place to hide

2009-01-08 @ 14:45:00
sliten efter i natt,
gick ändå & la mig runt tre. det märks att man haft lov i några veckor.
dagen har än så länge bestått av att städa. och det roliga är att jag verkligen
hatar det men ändå gör det frivilligt, men vem älskar inte att ha ny städat.
poppar lite musik gör jag också, + en kaffe på den nu funtar jag på.
vem får inte ta sig en liten kaffe rast liksom.

familjen åkte till malmö idag för att fira morbror, 40+ grattis.
det innebär ensam hemma, så idag ska philip och emmy
dra sig till mig. aldrig fel att tillbringa tid med dom bästa.
undra vad fröken wennerström ska bjuda på för mat.
skulle inte förvåna mig om jag gör taco. eller så blire källarn
som jag tror jag lovade philip. & han är som en liten unge när
det gäller mat och man lovat honom en rätt. aja nu blir kaffepaus.

smek


ge mig värme, tack

i can feel you near me eaven if you far away

2009-01-07 @ 22:04:12
åh jag är ruggigt mys sugen,
har precis legat i duschen i en
halvtimma i 40 graders värme, det var något otroligt skönt.
nu känner jag mig som ett russin & tänkte smörja in mig lite
sedan krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv.
som vanligt alltså. alltid jaaaaag!

nu när jag ändå är igång kan jag ju säga att det blev ändrade planer,
inge malmö imorn, jag stannar istället hemma med mina nära & kära!

fewoijrfnwieugnbfowEPGBIWERFWEbrtfwhiebtfiWEBFKJLBDGSFVJHASDGBAKHIJB du gör mig galen.



stepppp stepppppp it,

2009-01-07 @ 19:50:08
idag började skolan, riktigt segt må jag säga.
men kort och mysig dag , slutade som sagt
klockan två.

det blev att slappa efter skolan & nu har jag
precis tränat. det blev ett step - pass med mor mi.
det var riktigt härligt!


förövrigt är det en depp dag & jag känner mig allmänt ledsen.
vill bara ha din närhet, få känna din kropp emot min. ett år sedan
idag & jag vill ha den dagen mer och mer för varje dag som går.
äsh nu ska jag sluta prata massa skit & gå vidare som jag lovat mig
själv. det funkar ju inte såhär det vet jag ju själv innerst inne. "it hurts".

malmö imorn,  tjing tjong



/ CJW

cjw

2009-01-06 @ 21:43:06

varför, varför.
förlåt vännen det var verkligen inte meningen men jag
kännde att det inte var rätt mot någon. jag måste helt
enkelt försöka gå vidare på egen hand innan jag ber någon
gå den med mig hand i hand! förlåt det var inte meningen.


/  carolina josefine wennerström