måndag-torsdag

2008-07-31 @ 23:02:37

tillbringade jag mina dagar i trosa, det har vart helt underbart.
måndagen tog vi det bara lugnt.
men på tisdagen åkte ulla,jerka,bella& jag upp till stockholm för en halv dags shopping, det var kanon verkligen.
lagom varmt och lagom allt.
jag visade hjärtat en affär med balkläningar, ocg det räckte med att vi gick förbi skyllt fönstret så hittade hon sin dröm kläning, och den var helts gudomlig, bild på min prinsessa i hennes balkläning här nedan.


är den inte helts helts underbar?

men iallafall så var dagen helt suverän.
inte nog med att vi spenderade dagen uppe i stockholm med massa mys. nono det räcker ej sörni.
när vi kom hem blev det att dra sig ner till hamnen och ta sig en liten glass, eller liten och lite vettifasen. det blev även cykling till och från vagnhärad för att hälsa på richie. måste påpeka att vi cyklade från hedebyskolan till trossen på endast nitton minuter, klå det ni.


godare finns inte.

så såg min underbara tisdag ut.


onsdag blev det först havsbadet, sen firade vi ulrica som fyllde hela trettionio år, massa gott och en massa folk. på kvällen blev det utgång med philip och hans friends, det var väl helt okej.

ni är bäst.
tack för dessa dagar, + philip (:


pusssi.
/ c.w

puss

2008-07-31 @ 12:00:27

jag carolina har inte hunnit blogga, i am sorrrrry.
men som sagt imorgon bitti åker jag hem en snabbis,
och då ska ni få lite härliga bilder & blogg inlägg-

nu är det nyköping som gäller, hundvakt och träffa caroline och matilda.

kiss

you are my cool

2008-07-28 @ 14:32:52

stranden igår med, tog bussen till jogersö och mötte upp stoffe, och sedan inväntade vi kimpi och daniel. När vi väl kom fram så låg alex,ruben & bobba också där. trevligt värre.
det blev glass och massa bad för engångs skull. fic kträffa malin,matilda& jessica också. det var mer än väntat, och det var himmelskt roligt, för dom har man ju inte träffat på ett bra tag.
happsi, på kvällsan blev det att möta upp phill vid rix och dra sig till trosa, kvällen bestod bara av slapp. Nu på morgonen skulle jag följt med mamma & pappa auru ut på sjön, men jag kände mig itne riktgit kry så det skippade jag.
blev att sova lite i solen på baksidan istället.

förövrigt så åker jag och isabelle på pride imorgon, det är där vi hör hemma? H3H3.




snyggare bilder går ej att hitta, HAHA. får duga eftersom att jag ej är home.





i want you to be mine.

/ carolina josefine.

så fint väder

2008-07-26 @ 18:04:27
att jag inte tänker på att blogga, alltså i <3 vädret, det är så himla sjukt fint.
igår vare beachen med grabbarna som gällde, på kvällen drog jag till sandra ekholmo, fixade oss för att sedan dra till sofie för att parta loss lite, det blev en kanon kväll, tack sofie. imorse vare segt vill jag lova, men upp skulle jag och till stranden också för den delen, och inviga min nya bikini som jag och mor inhandlade igår, och jag får ju inte glömma våra stekiga rosa bondelid flippfloppissssar. jamen iallafall var på stranden med mina kära syskon och joakim, " jennies pojkis". heheh

nej men kul att min kamera dog igår. jag som ville ha fin fina bilder. :(


kisses
/ carro

hej hej hallå kära underbara dag.

2008-07-24 @ 23:57:04
dagen började som sagt med att vakna upp i trosa hos familjen auru, mysigt värre. hade bestämt mig kvällen innan för att ta en buss hem runt nio, men som sagt trött som man är somnar man om när isabelle väckt en, hehe. skulle tagit 12.58 bussen men fasiken vad tiden drog iväg när jagoch ullrica stod oc pratade, så missade bussen gjorde jag. badbad. det blev att dra på sig bikini och steka på baksidan i dryga två timmar, hoppa i duschen och sedan dra sig hemåt. väl hemma blev det att fixa sig lite och sedan möta upp kimpi på sunda och gosa i sig lite pizza, hem till daniel och chilla, sedan blev det kvällsdopp med daniel,kim & emelie, för dom andra är landkrabbor som sagt.
hade ingen kamera med mig, men ett kort lyckades jag ta, och det är snyggdaniel i mitt linne. (:
& imorgon blire stranden all day looong. wiho.


¨
gudnighty
/ carolina

sol

2008-07-24 @ 12:39:07

på kvällen blev det att möta upp isabelle efter jobbet, hem och göra goda skagenmackor. prata en massa hann vi också med, sedan blev det dh massa dh. och massa mys!

kröp i säng vid 23, vilket var väldigt skönt. & idag åker jag hem, ska bli roligt & tråkigt.



snygga pic´s , hehe
/ c.w

kort taaajt kjol.

2008-07-23 @ 16:16:59

efter ha dragit på sig bikini, kläning &lite accesoarer satte jag mig snällt och väntade på malin, men sedan fick jag ett sms där det stod att hon inte kunde ses just för tillfälligt, så då drog jag av mig klänningen och gick ut i solen och stekte lite. vilket aldrig är fel. Efter dryga fyrtio minuter ringde jag martina för att kolla vad dom gjorde, dom var självklart nere på havsbadet, men orkade jag cykla dit, nej absolut inte, så jag la mig på baksidan och solade vidare, efter dryga  femtio minuter ringer martina och säger att dom är i hamnen, så jag sätter mig på biken och åker ner och gör dom sällskap och tar mig en isglass vilket var väldigt gott denna varma sommardag.
innan jag besätmmde mig för att åka hem därfiråntittade jag in hos isabelle på jobbet där hon stod och sålde fisk i sina fina illaluktande kläder. tog med mig lite skagenröra också hihi, så ikväll blire mackor och skagenröra, mumsis.
nej nu ska jag ut lite i solen,


pusskram / c.w

fint väder

2008-07-23 @ 12:57:12
jo idag och igår har vi verkligen haft sommarväder. det tackar vi ju absolut inte nej till.
& jag känner att jag vart grymt dålig på att skriva blogg. men som sagt, ska bli ändring.
igår trots allt, så åkte jag och isabelle hem till henne, hon skulle på fyren med sina vänner och käka, så jag stannade hemma med philip, vi fixade oss lite och vandrade sedan ner till hamnen och tog en glass, muma. onyttiga som vi är traskar vi vidare till affären och köper massa gotti. (a) hem och lägga sig framför tv:n. sen sova sova.
och nu har jag precis gått upp och ska åka hem till älsklingsmalin,
bloggar mer sedan.


bli min min min bli min,

kisses / c.j.w

& det som inte fick hända hände...

2008-07-22 @ 18:08:31
vila i frid farfar lasse.

jag finner inga ord för sorgen.

fyrahundrafyra dagar

2008-07-18 @ 16:14:22

kvar tills jag fyller arton och det suger, hallå jag har inte ens fyllt sjutton, haha åh stackars mig. alla ska ut på krogen, eller så ska dom iallafall partaja men nej jag går på pencillin plus att jag är minderårig så jag kan inte göra mer än att sitta hemma och tycka synd om mig själv, poppat popcorn har jag också gjort för den delen. stackars lilla mig stackars lilla mig. :(
jennie ringde nyss, och vi babblade massor. imorn ska jag till henne och mysa och färga hår, det ser jag fram emot. jag har även planerat att jag ska vara med ruben, och sen har jag nog lovat evelina också, hm. smartbrud! men alltså det får skjutas upp faktiskt,för min syster har jag inte träffat på evigheter, haha ojdå, har itne träffat varke ruben eller evelina på länge heller, men äsh det kommer en vecka också så don´t get saaad guys.
nej nu ska jag leka lite med mina bilder, en till sak, jag har även prövat mitt bena idag, jag vet inte om jag tycker det är särskilt snyggt på mig, men jag behövde lite förändring.

bloggar mer ikväll.


kyss / carolajna

typ fredag?

2008-07-18 @ 14:02:09

i natt grät jag mig till sömns, och det kändes väl inte riktigt sådär toppen. innan jag somnade skickade jag iväg ett sms, men fick dock inget svar förens 06.00 imorse då det pep till i örat, det blev ett sött svar trots allt. själv hade jag tänkt mig ett hjärta eller helt enkelt inget sms alls. det blev en glädjetår & sedan somna om.

" du lyckas aldrig att falla för rätt kille"

eftersom att jag inte är så himla kry så blir det att följa med mor&ola til mormor ikväll.
hör av er om något roligt händer,




kisses and hugs / carolina

i <3 luftvägsinfektion

2008-07-18 @ 02:47:24
det typ gör himla ont i halsen och ner i lungorna, " host & ajaj."

eftersom att jag inte riktigt är kry så har jag matilda stoffe & så självklart hichem på ett hörn vart hemma hos mig och chillat på rätt sätt, inte sant. jag har ett tråkigt liv just nu eftersom att jag är sjukis, men nsäta helg blire ändring på det, då ska jag troligtvis till min sandra seth i södertälje, hihi. och nu när jag ändå nämde henne måste jag be om ursäkt ännu en gång för att jag bettet mig som jag gjort, but you know why baby. " fan vad tråkig jag är, fattar inte att ni som läser orkar läsa på ointressanta mig".

alltså jag är himla trött på mitt hår, vad ska jag göra med det, det bara hänger och ser äckligt och allmänt fult ut.
i need some help.
nej men nu ska jag vara social med häst ricke på msn så han inte dör av uttråkning, haha eller snarare jag som ska eftersom att han bara snackar om sina elitlopp och hans äckliga horses. han är en himla horse fucker. h3h3h3h3h3h.

barbados

2008-07-17 @ 21:00:16
alltså helt seriöst, man tröttnar då aldrig på vårt kära gammla pojkband eller ska man säga gubb-band barbados, alltså visst så finns ej bandet längre tråkigt nog, men fy så grymt bra dom är. eller har jag fel ?
- men iallafall när jag kom hem blev det att sätta på sig mammas i<3nyk tröja och ett par tights och sedan invänta min kära matilda "splittrande.blogg.se" , vi satte på oss skor eller så kan man nog itne säga eftersom att matilda gick barfota, men som sagt vi traskade mot stan med stannade sedan vid expressen där mattias och william också skulle käka pizza så vi gav dom sällskap, plus att vi själva fick sällskap och det är ju aldrig fel.
efter pizzan har vi bara slappat med godis och barbados såklarre.

"ingenting kan någonsin ändra på mitt hjärta som slår så kom och stanna hos mig jag älskar ju dig"
magnus är snygg också för den delen.

tänk alla gånger

2008-07-17 @ 14:38:31
tänk alla gånger jag sagt hur mycket jag tycker om dig, och hur  många gånger du har dissat ett svar.


skön natt, har sovit himla skönt faktiskt. det var att ställa klockan på 04.50 , för att p skulle upp, men nej nej han vaknar inte och skyller på mig, som vanligt. snällt. samma sak igår när han färgade håret, det var också mitt fel för at tdet itne blev den färg han ville, självklart.  nu har jag precis tagit på mig make-up och väntar på att mor min ska hämta mig, så ska vi svänga förbi ullricas jobb, hon ville hemskt gärna träffa mor min " det var minst 20 år sen sist" så söööt.  nej men nu ska jag ta in tarzan och dra på mig mina snygga denim birds brallor.
bilder och roligare inlägg kommer sen när jag kommer hem. h3h3.

puss så länge.


/carro

sjukkkk.

2008-07-16 @ 22:58:49
& det blev som sagt övernattning i trosa, när jag vaknade mådde jag fruktansvärt dåligt, så ullrica ville att jag skulle till vårdcentralen, jo men visst efter lite övertal så tog vi hundarna och gick ner för att först hämta bilen. vilken hetta! vi satte oss sedan i bilen med den nya turbon och drog oss till vårdis, där jag fick läkartid. Både luftvägsinfektion & urinvägsinfektion, jo men ta mig där bak sörru. sen blev det hem och lägga sig i soffan med isabelle, kollade massa avsnitt på dh. middag & sedan knallade jag och philip till trossen och köpte blonderingsmedel eftersom att han fick för sig att han skulle blondera luggen, alltså guuuh vilket jobb, nej men det blev et tfint resultat tyckte jag iallafall, mäster frisören (?) hehehehe. sen har vi bara degat i soffan, men bara att få vara i din närhet gör mig lycklig, så inte ska jag klaga. nej men nu har philipo hoppat i säng så nu vill jag inte störa mer plus att dubbelavsnitt av sex and the city kallar.

allt jag vill är att ha dig nära, få vara din.utan dig faller allting isär.


guuudie nighty.
/ carolina

inte så

2008-07-16 @ 16:02:34
het på att skriva känns det som, tappat glöden ? äsh.
måndag gosade jag med massa grababr & matilda. trevlans.
traskade hem från stephen vid fyra, heheh. vaknade vid tio & tog på mig en lätt outfit och drog mig utåt med mina fina hundar, efter en halvtimma orkade jag inte mer eftersom att jag itne kände mig riktigt kry, och dra i hundarna kändes väl inte sådär toppen, som sagt väl hemma blev det att ta min legitimation och gå till banken, beställa nytt bankkort och ta ut lite cahsie. kändes skönt men ändå tråkigt.
hem och fixa sig, sedan blev det ner till stan och lämna stephens cykel och sedan satte jag och gabbe oss på bussen mot nyköping, han skulle nämligen hem & jag skulle sätta mig på 16.35 bussen till trosa. weywey.


alltid berädda för regn, ellerhyr tildus?

/ sjukis

hehehehehehe

2008-07-14 @ 13:16:12

lördag var det ju överraskningsfest för tania ute i gammla oxelösund, mycket trevligt vill jag lova. det var längesedan jag hade så roligt. tacktack för en underbar kvällsi. :* och det var jätte roligt att tania blev så glad. & Igår "söndag" var jag hemma hos sandra med henne,stefan & kimmsi. Käkade pizza och åt chirrre, och massa gott HEHE. det blev filmtittande och mysigt. sen skulle vi åka bussen hem, mehhn då vare hela 70 minuter kvar så jag och kim ficl för oss att ta en liten promenad ner till tempo och vänta dääär. träffade linus gjorde vi också, sen åkte jag hem och sussade gott.

nu ska jag faktiskt noppppa mammas ögonbryn sen ska jag fixa maaaj.
kyss / c.w

calorina lala.

2008-07-12 @ 04:55:56
face down ass up that´s the way we like to fuck.

stephen ligger och drägglllar i min säng, han har somnat. & jag sitter här i min ensamhet och dunkar dj alligator, face down ass up that´s the way we like to fuck samtidigt som jag msn:ar med gabby. face down ass up that´s the way we like to fuck säger jag bara. imorn är partaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj.


stefffffffo & carro är så bäst.

2008-07-12 @ 03:28:42

var hos fillan, det var väl inte vidare roligt. elelr det har hade säkert vart roligt om jag vart på bättre humör. Men sedan gick jag och stephen hemåt, och på vägen mötte vi våran solstråle stoffe som tidigare hade åkt till jobbet och fixat lite. vi knallade mot stan, köpte pizza, gick hem och har haft allmänt jävla roligt, i love you guuuuys. sedan gick vi ut och träffade massa people, efter det hem igen till mig och jag gjorde mat till grappsen, jag ska nog starta ett gatukök när jag blir stor, den ska heta köttbullens gatukök. sen gick alla hem förutom stephen, så vi har typ ätit gott HEHE, sen typ pratat med gabriellllll hela kvällen/natten lång. alltså åh vad jag har haft en trevlig dag.

snyggast är vi.
/ calorina.

krull

2008-07-11 @ 18:04:39

ändrade planer för dagen, chillbrill. istället för att åka hem till stephen och dega så ska jag ta bussen till sunda och möta stoffe och stephen och vi ska hem till felizia där hon och david väntar. jag vet inte riktigt ännu var kvällen har att bjuda men jag hoppas på en lugn kväll med mys. det ska bli roligt, eftersom det inte alltid är så att man umgås med dessa människor.


åh du är så underbar,
/ carolinA

turk carro

2008-07-11 @ 14:42:48

dåligt väder, och det jubbblar ingen jävel över, ge mig sol.
eller imorgon iallafall, för idag ska jag bara hem till stephen och kolla på film, äta gott och mysa,


/ turken

maybe we can start again

2008-07-11 @ 02:11:16

idag har jag äntligen kommit hem, eller "äntligen och äntligen" det har vart himla skönt att vara borta fem små ynkliga dagar. imorse gick jag upp vid tolv för jag skulle med 12.53 bussen hem, bädade p:s säng som alltid, fixade mig lite och drog, långa jävla bussfärd, fast mamma gjorde den bättre när hon skickade sms och sa att hon ville göra något med mig, bara hon & jag och jag menar det är inte varje dag det sker, så väl hemma var dte att fixa sig och dra sig till hamnen, äta gott och prata en massa.
och nu på kvällen har jag gjort blonda slingor, och vart ute och gått 1,5 timma med stephen, duktigt & trevligt.


jag har tydligen världens snyggaste läppar, puss på det.
/ carolina

det är onsdag

2008-07-09 @ 17:31:58
& allt är skit,
jag fattar inte vad jag gjort för fel,

& en till sak jag inte fattar är varför du ljuger för den stackars flickan,
alltså jag förstår inte, vad tjänar du på det, ååååååååååååååååååh :|

& sen är det en tredje sak, varför ska alla i min närhet bli sjuka och försvinna?

& för det fjärde så orkar jag inte mer.




<   /   3 ?

/ carolina

godmorgon världen & god morgon det fina vädret ?

2008-07-08 @ 11:38:44
jag som hade hoppat på att vakna upp med en stor sol som tittade in genom isabelles fönster, men nej nej klart man vaknar med ett himla oväder, det känns ju skönt, när vi för engångsskull hade planerat att göra något roligt. men man får se det fårn den ljusa sidan, det blir vad man gör det till, och om jag känner oss rätt kommer vi ha kanon kul ikväll.
för  13.40  sätter vi oss på bussen till södertälje, så back off alla. HEHE.

för ingen är coolare än oss
/ carolina

andra dagen hos bebisis,

2008-07-08 @ 01:27:19
och vi började dagen med en sen uppstigning, runt halv tre. härligt som attan. vi drog på oss en läcker outfit, och drog ner mot trossen, köpte massa god saker och då menar jag massor "kolla bilden nedan". sedan begav vi oss hem, och satte oss framför teven och kollade på massa avsnitt av dh. gjorde oss i ordning och sedan drog vi hem till maria där hon och wilma väntade, även martina fast hon blev inte långvarig tråkigt nog. men som sagt, vi kollade iallafall på, på smällen & pratade en massa och planderade även lite för morgondagen då vi ska åka till södertälje, äta gott & kolla på narnia 2 "har inte ens sätt ettan HEHE" . men det blir nog mysigt värrrrre.
nej nu ska jag tvätta bort mitt smirre och borra tänderna HEHE, sen sleepa med min lilla sötnosi.
                                      
go nattssssi babes.
/ c.w

whallllllaaaaa.

2008-07-08 @ 01:18:34
isabelle kom hem, och vi sminkade oss väldigt snyggt. innan vi skulle hem till maria var vi ute och poeserade i våra snyggt starkt sminkande ansikten. det blev sedan att ,möta maria,martina & jossan. knallade hem till maria där beccs och yohanna också väntade. vi skulle kollat på maid in manhattan men istället satte vi oss i sängen och pratade en massa girltalk, vilket också var väldigt trevligt & socialt må jag säga. tack för en härlig kväll.                                        


/ carolina josefine

örstig here c-c power come.

2008-07-06 @ 19:06:43
suck och stön, men äntligen framme på arnö traskade jag till ica och köpte gott till kvällen, knallade hem till mina älskade caroline, åt lite och snackade, sedan var det avfärd. MOT ÖRSTIG! vilken jävla väg och vilken jävla tid det tog, men på örstig bjöds det på mys, ryskaposten,sanning och konka, busa,frispey "stavning"?, nakenbad, snygga sminkningar, everything och lite till, HEHE,
men tillslut tröttnade jag, caroline och matte så vi drog hemåt i mörkret, och jag skojar inte, det var sjukt mörkt, Men iallafall när vi väl kommit in till arnö igen så blir vi inbjudna på fest med härliga sminknungar och trevligt folk. orkar inte mer detaljer, vingar av glas & mackor sedan sussa sött.
för idag blev det att jobba, puuuuuuuuuuh.
nejmen puss på allt nu orkar jag inte skriva mer, för nu vill jag att isabelle ska komma hem.



saknar tildsusssi.
/ c.w

and you find love love love.

2008-07-05 @ 17:17:00
så satte vi oss på bussen in till nyköping, gick omkring och pratade,tog snygga bilder gjorde vi också för den delen. mötte sedan robert och axel vid cosmos, drog oss mot vallarna, träffade people, sen vidare till hamnen tog en glass, jag och empo satt och pratade som vi är bäst på. sen ringde philip och sa att dom var påväg till valalrna, då knallade vi dit igen, satte oss med philip och gänget, det var väldigt trevligt. men roligast av allt var philip på bussen hem, jag dog av skratt, ahmen det satt en tjej framför oss "as full" hon hade halvt deckat, philip sitter och tar på tjejen börjar sedan skrika på henne, och fråga henne om hon vill hänga med honom hem eftersom att han är så jävla snygg, haha ohmyyy.
sen innan hemgång träffade vi hichi,<3 läggdags,
och sedan upp skapligt, ner på stan inhandla skosssingar. äta donken med philip, filip & mackan, mys.
sen jobba, sen hem & nu har jag precis duschat och ska sätta mig på bussen till arnö, och mysa på örstig.


let us make love

/c to the a to the double r to the o

kära sommarrrrr

2008-07-04 @ 20:20:16

väl framme i nyköping mötte jag upp empo, satt och pratade med sara på busstationen ett tag, drog oss sedan mot stan.det blev att inhandla en kläning och ett linne, mycket nöjd faktiskt. och imorn blir det att inhandla merrrrr. nej nu ska jag fixa mig lite sen ska jag och empo förmodligen åka in till nyköping och träffa acko och robert. myspys.


i gave you my heart ?


/ rogggewr is back

hjärta

2008-07-04 @ 14:02:57

väl i trosa blev det att, ta det lite lugnt, göra sig i ordning lite, hade tänkt att åka ner till hamnen och ta en glass men så blidde det ej. Vi tog cyklarna till ullas jobb, fixade lite och begav oss sedan till trossen och köpte gottis. hihi. Sen hem igen, bädda ner sig i soffan och kolla på maid in manhattan, åhåh jag b lir så käääär i sådanna filmer.
sen skulle p sova så jag gick ner och la mig i soffan, kollade hell´s kitchen, & sex and the city. sen kom isabelle hjärtat ner och pratade lite. sen blev det att nanna kudde breve mongot.
nej nu ska jag fixa mig lite till, sedan dra mig mott bussen.

för mig är du så himla mycket mer än en människa, isabelle jag kommer alltid finnas för dig,
oavsett dag/väder/år.<3 jag älskar dig och du vet vad jag ahr sagt, tillsammans klarar vi allt, du & jag.
stort mega hjärta till dig söti.


/ carolina

lalala ons/tors.

2008-07-03 @ 14:08:58

vaknade upp i flen, tog det lugnt ett tag och sedan var det bara att sätta sig på 15.20 bussen home.
eller hem och hem, jag skulle till chris & johnny, där dom vuxna badade och hade det trevligt, kvällen var allmänt skön och jag somnade i chris säng klockan halv elva, piggt vare.
sen blev det taxi hem, och sedan sova i sin egna säng, och det var kanon.
& nu sitter jag här, har legat ute i solen litegranna, och nu ska jag snart ut med hundarna,laga mat & sedan packa för att bege mig till trosa.



i din närhet mår jag som bäst, så ge mig ge mig din närhet.


/ w.w.w.w.e.m.p.a.n

tisdagen hos kusinerna & sedan hos josefine.

2008-07-03 @ 13:57:22

                                 
vid två kom mor och hämtade mig och vi drog oss mot chris & johnny, där det stod bada på schemat, icecoooold, fint väder bjöds det också på. Sedan var det bara att göra sig i ordning och sätta sig i bilen mot buss stationen där emmy och sandra väntade, vi skulle ju nämligen med bussen till svalsta. ahjo men okej att det är sommar men det ska väl ändå inte vara hundrafemtio grader på bussen. ah, jag överlevde iallafall.



                                               
väl framme hos josefine, vare att byta kläder och svalka sig lite i skuggan, det dröjde inte länge innan dom andra kom, vi startade grillen och det blev inte långt efter det mat, mums. kvällen bestod av massa trevligheter, det blev övernattning i flen, och vägen dit vill jag inte tala om, hahaha. puss på allt, & tack för en härlig kväll?
                                        
/ carolina

knarkarn

2008-07-01 @ 13:28:29
åh vad förkyld jag är, varför just idag! jag har tagit två ipren, massa nässpray som jag avskyr mest av allt, snyta mig måste jag göra hela tiden också, ush för förkylning!
har precis vart ute och promenerat med mina fina hundar. var väl ute i cirka sisådär trettiofem minuter. sköntskönt. trevligt att solen tittade fram idag också. nej nu ska jag packa lite mer , för att bege mig hem till chris & johnny "kusinerna" och bada i deras pool. sedan blir det att hämta upp sandra & emmy, åka och handla mat till kvällen eftersom att det ska grillas, sedan bege oss till svalsta.
ha en trevlig kväll alla för det ska jag ha!


/ carolina josefine

pardeeey.

2008-07-01 @ 12:02:44

idag vaknade jag víd elva, eller rättare sagt sandra ekholmo ringde och väckte mig, men visst ibland kan det vara skönt att gå upp tidigt.och speciellt idag eftersom att det är mycket att göra innan jag ska bege mig hem till josefinis. Jag hoppas på en kanon kväll även fast jag ska vara nykter och alla andra ska slå till stort, det känns typ skönt? HEHE.
nej men alltså nu tänkte jag platta mamis hår, sedan hoppa in i duschen.


jag saknar min sandra,och om några timmar ska jag träffa henne wiho.
/ c-c-c-arro

god natt..

2008-07-01 @ 01:21:01
jamen nu sitter jag här i min ensamhet och önskar att du låg här vi min sida, samtidigt som jag kollar in massa ur gulliga nattlinnen, här får ni lite smakprov,

åh, carolina har blivit förälskad, jaa, förälskad i det rosa siden nattlinnet som är här längst ner, jag fick lust att kolla på lite annat som man inte brukar inhandla så ofta, eller iallafall inte jag, så då kollade jag in nattlinnen, och hittade en som föll mig direkt i smaken, blir nog att beställa.
www.forever21.com är sidan jag hittat dessa himla tjusiga nattlinnen.

nejmen idag har jag bara kommit hem och lagt mig i sängen med datorn och bara tagit det allmänt lugnt, har vart himla skönt må jag säga. nu tänkte jag lägga in musik på mobilen, så jag har lite bra musica imorn när jag ska ta en långpromenad och sedan sola på rambo.

sov gott.

baby i want you by my side, baby i want you to love me.
/ carro