stockholm fifan.

2010-07-28 @ 13:30:15
ah jo nu är jag här. fett trött idag och så, huvudet värker lite? undra varför. hrmf! nej men nu tänkte jag ta en promenad i ensamheten och utforska this place. vet fan knappt vart jag är haha! ah men det blir roligt, hoppas jag hittar tillbaka också, ah jo vi får väl se? men puss nurå.

göteborg imorgon.mmmmmmmmmm <3 med bästamalllaaaaaaa.wiho

the smell of you

2010-07-26 @ 22:01:37

gagaga. evelina! ja det blev en liten promenad. massa babbel, måste skaffa skype också blä! men vad gör man inte för att kunna prata med den sweetyn. fan inte okej att bara dra från bästa oxelösund. vem vill flytta härifrån liksom? :( aja, imorn drar hon. hejdå bästa eve! och nu då? ja nu måste jag packa det sista. ushfyblä. packa är inte min grej. jag vill ju ha med mig allting? halllo. men det går tydligen inte. nya skor måste inhandlas imorgon innan jag åker också. mycket som ska göras? träffa jerka också. finaste han då. fika på ch? sen hem till momo och hämta lite till clothes. ohmygod. orkar ni höra mer? nej bra. för jag orkar inte höra mig själv längre.

imorgon kväll blir en grym kväll, heron + bio med mamsi s en till j.
underbart

 

 

tomorrow.nutack?

2010-07-26 @ 20:38:26
dagen. jobb mmmmm! det var mysan. vi gick på stan & sedan hyrde vi film, dr.dolittle 2&3 super mysiga filmer! efter det drog jag ner på stan och inhandlade lite clothes. precis som igår! men det behövs nu. borde egentligen vänta tills på torsdag när jag åker till götet. men näe det orkas inte. nej nu har jag precis färgat håret, skorna måste på nu ska möta upp evelina och gå en hejdå promenad med henne. hon flyttar imorgon :( sad_girl_91. ohja. men hejrååå?


när vinter isen ligger kvar, kom ihåg mig då

2010-07-25 @ 22:48:54

hellre ångra det efteråt än att inte ta chansen och ångra det då.
jag vill inte falla, jag vill inte bli svag.
eller kanske är det rätt nu
en ensam mörk väg
eller en ljus
med dig.


dream on girl, ah på min kudde nu! hejro

du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst, jag sitter här och undrar vart vi hamnar här näst.

2010-07-25 @ 22:44:16

otroligt skön dag som avslutades med 1 timmas powerwalk och nu har jag krypit ner i min ny bäddade säng i min nya rosa pyjamas. mamma var även inne här och myste med mig lite, vi planerade även att gå på heron på tisdag och sedan ska hon skjutsa mig till j. det blir bäst! världens bästa mami. och nu har jag precis serverat henne och daddy cola på sängen. nej nu ska jag fortsätta kolla på my sassy girl, sjukt bra film än så länge. upp med tuppen imorgon också, 05.50 high five dudes.

sleep tight

jag steker i alla väder

2010-07-25 @ 18:13:16
gårdagen, snabba cash,vin, godis, frugan, musik, bilder, bad i regn. you named it!
denna dag, stan, kläder, lunch på ch, hemligt uppdrag, hem, städa&packa.

på tisdag drar jag, är gone till på söndag. längtar, magen pirrar av lycka....jag ska härifrån? alltid lika skön känsla. jag ska mysa, festa, shoppa, träffa favoriter, drägga, knulla och ah ni förstår.

stockholm.göteborg
passa er

västervik

2010-07-24 @ 23:09:28
världens mysigaste kväll/natt hade jag. tack som fan! dock åkte vi hem en dag tidigare på grund av horvädret vi vaknade upp med. men hemvägen var så sjukt rolig. langen av öl gick på vägen. haha! vad har man chips i? SKÅÅÅL. nej nu är jag övertrött, har spenderat kvällen med världens bästa. min fruga! orkar inte skriva mer förutom GO VÄSTERVIK. puss nu




tvä bilder från norrköping. fan vad du är bra, jag älskar daaaaaaaaaj

we can be one

2010-07-23 @ 10:24:44





det var av rädsla jag gav mig av, nu är det av kärlek jag vill tillbaks.
allt gick bara på ett kick, men nu är det kvitt. du är allt jag någonsin
önskat. det handlar om att ge och ta, jag är
berädd.

nu är allt jag kräver ett svar,

mod att stanna kvar

2010-07-23 @ 10:19:01
kameran vill som vanligt inte sammarbeta så nu ska ni få en lite förkortning av dom senaste dagarna.

tisdag : jobb - malmköping - vattenkrig - bio med kusin.
onsdag : ledig - badhuset - träffa penny.
torsdag : jobb - fika med penny & gustav - promenad med jacke.

på tal om igår, jag och jacke var ute och tog en långpromenad som vi är bäst på. efter 40 minuter sätter vi oss på en parkbänk nere i centrum. helt totalt dött som alltid! sitter där och snackar, tillslut flyger vi upp från bänken skrikandes och vättskrämda pga ett ljud bakom oss som visar sig vara en vattenspridare. det låter visserligen inte roligt, men oj oj! filmat det där och varenda jäkel hade kissat på sig. jaja som sagt så händer det inte så mycket på vardagarna. men i helgen blire campa i västervik med massa goingar! så i helgen då jäklar. ska försöka fiffla med kameran också så jag kan få in lite bilder.

nej men nu ska jag packa det sista, gå ut med hundarna och duscha. wiho!

7 dagar kvar till göteborg.



att glömma dig

2010-07-21 @ 00:19:25

det skulle isåfall handla om vilja, det finns ingen vilja till det! du kommer stanna på den platsen du alltid varit.

in my mind

to know him is to love him

2010-07-20 @ 23:14:01
dagen i sig, helt okej!
tripp till ön för att hämta upp flisan och fille. åkte sedan någon gammal spårvagn där och sedan bjussade jag på fika, mumsifillibaba. återvände till nyköping, då vi bestämde oss för att gå och äta lunch på donki och sedan svänga förbi på br på jakt efter vattenballonger. gick därefter tillbaka till fritids och hade vattenkrig. hur bra som helst! jag var våtast :( justja, underbara dag. underbaraste bästaste, mormor ringde mig efter jóbbet och bade mig om en tjänst. vilket jag mer kallar för en present eller någonting i liknanade form, hon ville nämligen att jag skulle ta med mig min kusin flisan på bio, eclipse. mmmmmmm, och gosa med kusinen är heller aldrig fel. sen bjöds det även på jordgubbspaj och vin hos wennerström för min del.

min dag ja. orkar inte langa bilder. så puss på gammla bilder




vad som än händer så kan jag inte skilja mig ifrån dig

2010-07-19 @ 22:38:20




frugan

how could life suck whitout you?

2010-07-19 @ 22:32:04

onsdag,torsdag,fredag,lördag,söndag,måndag.
bestått mesta dels av jobb. även trosayran,frugan,mamma och middagar. helt underbara! sommaren känns dock inte som alla andra sommrar. men jag trivs med detta! får verkligen slappna av och göra saker som är harmoniska! det kan vara nyttigt att få uppleva andra saker än att bara festa på sommaren. ah jo steka också. även om det kan saknas lite ibland! idag har jag och frugan även hunnit över till älskade farfar som fyllde hela 69 år. grattis till honom, bästa pelle. ah och nurå? jo jag ska tagga för att imorgon få dra mig till jobbet och njuta. sa jag precis njuta? ja det sa jag. jag stormtrivs på mitt jobb, verkligen älskar det. så varför inte njuta av att vara på jobbet. imorgon hoppas vi på en fin dag så vi kan åka ut till ön med bad och bus! nu ska jag avrunda och bara lägga ut lite bilder.







tråkiga jag vet. men kameran är aldrig med! ;)

i need an ah ah ah ah ah.

2010-07-17 @ 13:45:13
igår kväll följde jag med mamma till hennes vännina helena och satt där hela kvällen, när jag kom hem gosade jag ner mig i mammas säng och kollade på twilight. mysan!

idag är en annan dag och jag känner mig skapligt frisk. vet dock inte hur denna dag ska sluta! har inte några större planer faktiskt. har massa små krafs så får se hur det slutar. men nu har jag inte tid och babbla, måste fixa mig för att glida nu. mormor erbjöd sig nämligen att skjutsa mig till trosa. awesome om ni frågar mig!

en sjuk tjej

2010-07-16 @ 19:19:47

jag har blivit sjuk. underbart! har feber och lite nackspärr, alltid lika skönt.

sen i onsdags har precis allting hänt, allting är nästan tråkigt också. men bilder och tjosan kommer inte nu, för jag är trött och orkar inte skriva så mycket. justja på jobbet så blev min mobil mikrad i micron av en kille jag jobbar med. buhu! så nu har jag en annan lur och inte så mycket nummer. men nu ska jag fortsätta kolla film, puss

come closer

2010-07-13 @ 21:26:26

äntligen en lättning från hjärtat. nu känns det som att jag/vi är på rätt spår igen. och det kan inte annat än att kännas underbart från min sida.

jag har jobbat all day long, körde på en stängning idag. fick flirta lite med taxichauffören och sen var vi även i rinkeby och badade. enligt mig var det iskallt men det var mysigt att få komma ut lite i den tropiska värmen. väl hemma så stod maten på bordet. så som jag tycker om att ha det, bästa mormor då! sedan bestämde vi oss att åka med mercan ut till vivesta och ta ett kvällsdopp. wonderful. nu på kvällskvisten har det blivit allsång på skansen och lite glass!

resten av veckan :
ons - jobb, victor,öl,penny,mamma,middag
tors - jobb, malin kommer, planera våran weekend till gbg.
& helgen är fortfarande lite oplanerad.




your love is my drug

i don´t need you anymore or do i

2010-07-12 @ 22:18:14

du har alltid varit en självklarhet för mig, men nu har den dagen kommit då du inte längre är det.
tidiga mornar och sena kvällar, det fanns inga tvivel på att jag inte skulle kunnat ringa dig för att
söka tröst, eller för att bara få prata och höra din röst. du var en av dom få jag verkligen litade på
men nu då..en ursäkt eller två, jag vet inte riktigt hur det ska gå. men en lösning ska vi finna




dagarna går som smort. bara lite närhet på det här och jag hade varit lyckligare som aldrig förr

2010-07-12 @ 21:06:28

dagarna kan ibland kännas ganska tråkiga eftersom att det inte händer mycket mer än det som händer på jobbet. idag har det ju för den delen också vart ganska kasst väder så vi bestämde oss för att stanna inne tills framåt eftermiddagen då det klarnade till, vi tog oss till oxelösund och åkte tufftuff tåget och åt glass. hur mysigt som helst! men nu kommer vi till det segaste av allt, när man kommer hem? man känner att man vill göra en massa saker, men man har varken tid eller lust eftersom att man blir rätt trött av att gå upp 6 på mornarna och sedan hjälper solen till lite på det också. så idag bjöd jag över penny på pannkakor och jordgubbar. vi har även roat oss med att "skriva" en låt. as grym om ni frågar mig! sen nu har hon precis gått och jag tänkte göra mig i ordning för natten och krypa ner framför teven.

det blir som sagt inte så mycket roligt att skriva om på vardagarna men det ska jag nog kunna fixa inom kort. hoppas alla har en grym sommar och njuter ordentligt av solen eftersom att jag inte själv kan det. BLEKFIS!

en helg som blommade som den allra finaste sommaräng, bara en gnutta oväder för det ofina delarna.

2010-07-12 @ 16:32:21

och nu till helgen.

titus bjöd upp mig och några vänner till kasper som skulle stå för helgens bravader. så vi var snåla och tog bussen/pendeln upp. efter tre timmars mysig färd + fika på coffehouse på centralen mötte vi upp titus och sedan kom jessan och emmeli även. vi drog oss till kärrtorp och kappes hus! korkade upp och blev dyng. hur trevligt som helst. kan ha vart en av dom bästa kvällarna på länge! allting hände den kvällen. och vissa saker kan vi räkna med till det dåliga som hänt under denna helg. denna dag avslutades i en pool klockan 6 på morgonen. då även kappe dök på den grunda. KNAS!

över till lördagen, chill i stort sätt hela dagen. lagade lite mat och myste mest! på kvällen kom det över lite folk och det var chillmode all night med hajkbananer och annat smått och gott. trängde ihop oss i kappes överkokta rum vid två.

söndagen, dusch och sen packa ihop alla saker. ta farväl av kasper och simon! sorgligt. det blev lunch på stan & sen hemgång. kvällen bestod av middag med mormor och fotbolls vm med min jessica.

det var lite av min helg. dock inga sliskiga detaljer för det tär bara på mig. okej...en sak kan jag avslöja! DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSCHEN<3







några enkla bilder från helgen vare här.

<3

solen skiner och allt borde vara hur bra som helst, men klumpen i magen och tårarna tränger sig på

2010-07-11 @ 17:39:39
allting blir alltid så fel. men det måste man leva med! det har jag väldigt svårt för. är så sjukt känslosam och ah you named it. men nu blire inget mer snack om det. ändrade planer på schemat, mormor kommer hem från sin semester och vi ska ut och äta middag i det vackra vädret. sen ska jag över till jessan, där det blir deep talk och fotboll. sen är även hennes bror och hans flickvän där, grymt att träffa dom igen. återkommer snarast! måste dra på mig något lätt och förbereda mig tills mormor kommer.

peace

nu är det dags att ta tag i detta

2010-07-11 @ 16:44:23
jag orkar inte nattstad helt ärligt. det blir inte av att man bloggar, det är så himla mycket tråkigare där. så nu ska jag bli en duktig uppdaterare. med mycket smått och gott! jag ville bara börja med detta inlägg nú och säga att jag är back on track liksom. hoppas alla mina läsare från nattstad hakar på hit! nej nu ska jag lägga mig i fåtöljen med en fet saftdrink. så ska jag snart ta mig i kragen och uppdatera från helgens bravader. verkligen en helg som gått som en berg & dalbana. positivt eller negativt får ni dömma själva sedan. nej men puss sålänge!



och sen vill jag säga. att du är så grymt bra! du förgyller mina dagar
min bästa min penny my sunshine.